HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  Log in  

Share | 
 

 RECENT BOARD PROBLEMS

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Shirley
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 198

PostSubject: RECENT BOARD PROBLEMS   Wed Oct 21, 2009 12:57 am

Hello everyone!

As some of you have noticed, we have been having a few problems on the forum lately. Here is what happened: The people who host our forum tried to get a new provider for the servers. Once they did, they had problems and so they switched back to the old provider and it was during that migration that several forums started having problems like missing pictures and not being able to log in.

It looks like we are now with our old provider but under new servers which they said will provide us with faster forums, more efficiency, 99.9% uptime and enhanced security for our data.

As some of you also noticed, we lost just about all of our smilies so I have been adding some little by little... there are several new ones.

*Also, your avatars have disappeared. I am sorry but they won't be coming back unless you upload your avatar again yourself. If anyone is having trouble with this, let me know and I'll help.

Well... let's hope that the forum can run smoothly soon! Type


Last edited by Shirley on Thu Oct 22, 2009 7:29 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://lhotp.editboard.com
bethandmanly
Dean's Dedicated Diva
Dean's Dedicated Diva
avatar

Number of posts : 7312
Location : In a book
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Wed Oct 21, 2009 11:47 am

I was just about to try to upload it myself again, so thanks for letting me know my brain was moving in the right direction.


Photobucket
Back to top Go down
View user profile http://ccmalandrinos.com/
Savannah
"Psalm 34"

avatar

Number of posts : 53948
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Wed Oct 21, 2009 1:17 pm

Thank you for all of your work! It's great to have the smiley collection back again!
Back to top Go down
View user profile
ChristinaAL
Little House Lady
Little House Lady
avatar

Number of posts : 2757

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Fri Oct 30, 2009 3:14 pm

[color][b]I guess I missed out on the problems? Darn...Laughing LOL I'm not really that upset about missing them, but I have missed the forum and I'm glad to be back to enjoy it, thanks to all the work you do to keep things running smoothly! Thumbsup Thanks Shirley! [/][b/color] Laughing




"It is still best to be honest and truthful; to make the most of what we have; to be happy with simple pleasures and to be cheerful and have courage when things go wrong."
Back to top Go down
View user profile
bethandmanly
Dean's Dedicated Diva
Dean's Dedicated Diva
avatar

Number of posts : 7312
Location : In a book
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Thu Mar 14, 2013 12:56 pm

I don't remember if we discussed this already, but in recent weeks I've had trouble viewing photos (IMG files) posted here. I can see avatars and signatures, but messages that have photos like the one where Rob posted a picture of a frozen lighthouse are blank for me. I see the text of his message, but there is no picture. There isn't even a red x to indicate a picture is there.

Anyone else experiencing this?


Photobucket
Back to top Go down
View user profile http://ccmalandrinos.com/
Rhonda
Prairie Survivor
Prairie Survivor
avatar

Number of posts : 20202
Location : On my bike!!!
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Thu Mar 14, 2013 12:58 pm

Yes, I'm having the same problems, I thought it had something to do with my computer........I just refresh the page and they show up.....but, I shouldn't have to do that..... scratchead



CANCER FREE!!!  April 9, 1998-April 9, 2017-I AM A SURVIVOR!!!
Back to top Go down
View user profile
Debbie
Mom Of 2 Kitties
Mom Of 2 Kitties


Number of posts : 3822
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Thu Mar 14, 2013 3:50 pm

I see a little blue question mark in the lighthouse thread, even after repeatedly refreshing the page. It has happened a lot of times before, but I thought it was just my computer.
Back to top Go down
View user profile
bethandmanly
Dean's Dedicated Diva
Dean's Dedicated Diva
avatar

Number of posts : 7312
Location : In a book
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Thu Mar 14, 2013 4:11 pm

Rhonda wrote:
Yes, I'm having the same problems, I thought it had something to do with my computer........I just refresh the page and they show up.....but, I shouldn't have to do that..... scratchead

Even when I refresh I get nothing.


Photobucket
Back to top Go down
View user profile http://ccmalandrinos.com/
Amy
Somewhere in Time
Somewhere in Time
avatar

Number of posts : 13414
Location : Michigan
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Thu Mar 21, 2013 9:41 pm

Yes, I have a problem with that and I also have a problem seeing Youtube videos here now. If I want to watch any that are posted I have to go to youtube to watch them. It doesn't seem like anyone else is having that problem but me.


“Not all of us can do great things. But we can do small things with great love.”

~Mother Teresa
Back to top Go down
View user profile
Rob
Nip it in the bud!
Nip it in the bud!
avatar

Number of posts : 52902
Location : Michigan
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Thu Mar 21, 2013 9:58 pm

Mimi, I also have trouble with YouTube vids on here. They show up as very white and washed out.
Back to top Go down
View user profile
Joe
Prairie Settler
Prairie Settler
avatar

Number of posts : 881
Location : Tucson, AZ, USA, Earth
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Fri Mar 22, 2013 2:30 am

The YouTube problem is not just on our site. I'm seeing it on other sites I visit.


"Willie, were you or were you not looking at the corsett ads in the catalogue?" - Nels

Back to top Go down
View user profile
Amy
Somewhere in Time
Somewhere in Time
avatar

Number of posts : 13414
Location : Michigan
Mood :

PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   Fri Mar 29, 2013 2:30 pm

Good to know there are others with this issue---I was hoping that it wasn't a problem with my computer, and it looks like it's not. But the problem is not going away. Kinda stinks. Blue


“Not all of us can do great things. But we can do small things with great love.”

~Mother Teresa
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RECENT BOARD PROBLEMS   

Back to top Go down
 
RECENT BOARD PROBLEMS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» RECENT BOARD PROBLEMS
» Strange bias readings after VTA ST-70 board install
» Can 12AX7's be used in VTA Driver board?
» Low gain VTA board voltages
» help with older sds cap board

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: AARON'S CORNER :: ANNOUNCEMENTS (Read Me)-
Jump to: